Statielei 72/B, 2640 Mortsel +32(0)499.33.80.90

 
 
 
 
 
 
 
 

WK Düsseldorf - Belgische delegatie

Categorie: 
ITTF
Tornooien

De Belgische delegatie gaat in Duitsland van start met de volgende deelnemers :

Cedric Nuytinck als kersvers nieuwe aanvoerder van de nationale ranking (A1) is een moeilijk in te schatten tegenstander voor veel toppers en subtoppers. Hij won dit jaar al zeer veel topspelers met een hogere wereldranking. Zijn huidige ranking (WR106) brengt een gezonde druk en ambitie mee naar prestatie in Dusseldorf. Huidig nummer 144 van de wereld Robin Devos zal buiten de individuele competitie ook samen met Nuytinck deelnemen aan de reeks Heren Dubbel. Het voorbije jaar hebben ze samen enkele mooie prestaties neergezet en waren ze vertegenwoordigd op het invitatietornooi georganiseerd naar aanleiding van de prestigieuze ITTF star awards in Qatar. Enkel de beste dubbelparen van de wereld worden hierop uitgenodigd.

De Belgische mannen delegatie bestaat verder uit Lambiet en Allegro,A3 en A4 op de nationale ranking. Lambiet speelde het voorbije weekend nog kampioen in de Belgische superdivisie met zijn ploeg Logis Auderghem. Ook Allegro en Lambiet zullen samen de heren dubbel spelen.

Onze dames voor dit WK zijn: Lisa Lung WR 179 Natalie Marchetti WR261 En Margo Degraef WR349 . Onze nationale kampioene Eline Loyen WR232 werd vervangen door Margo Degraef.

Wegens het ontbreken van Eline Loyen, waarmee ze dit jaar nog europees kampioene -21 jaar dubbel werd, zal Lisa Lung een dubbelpaar vormen met Margo Degraef. Marchetti zal een paar vormen met een speelster uit Estland Petrova.

Ook dubbel gemend staat op het programma. Hierin hebben we twee vertegenwoordigers. Enerzijds Nuytinck/Lung , anderzijds Devos/Degraef.

Wilt u onze jonge delegatie live aan het werk zien op een WK is dit een uitgelezen kans. Supporters op post dus !

Koop uw tafeltennis materiaal online
Gratis levering in NL en BE vanaf 75 EUR
Betaal veilig online