GLOWPONG - Black Light Tafeltennis tornooi 26 April 2020

Hier zijn we terug met GlowPong! Jammer genoeg door omstandigheden in een andere afgezwakte vorm. Met spijt in het hart moeten we ons enkelspel jeugd annuleren. Het OPEN DUBBEL toernooi gaat wel door zoals gepland maar wordt gespeeld vanaf 's ochtends.

Ooit al eens een tafeltennistoernooi willen spelen op een andere manier dan gewoonlijk? We doven alle gewone verlichting en steken onze feestverlichting aan. Zo krijgen we een zaal met veel minder licht en een veel toffere sfeer. Tijdens dit tornooi mag je voor de eerste keer komen spelen in een witte t-shirt aangezien dit meer licht gaat geven. Tijdens dit Glow in the dark toernooi voorziet onze DJ jullie van geweldige plaatjes. Zo is er niet enkel plezier aan tafel maar ook nog eens een gezellig sfeertje tijdens het toernooi.


Om 10:00 gaan de lichten uit voor het open dubbel toernooi. Hier mag iedereen (jong/oud & speler/niet-speler) deelnemen.
We spelen een eerlijk toernooi met voorgift, dit wil zeggen dat we je hoogste klassement vergelijken het klassement van het andere team! Zo wordt het gegarandeerd een leuk toernooi voor iedereen!

De prijs voor het open dubbel spel is €15 per team.

Tijdens het toernooi kan je een hapje eten of verfrissen met een lekker drankje in de bar.
Kom samen met ons er een fantastisch tornooi van maken.

Voor eventuele vragen of inschrijvingen van GlowPong stuur ons gerust een berichtje op facebook of mail ons via: info@oneofakind-events.be

Onze oprechte excuses voor de momentele situatie, we doen er alles aan om van GlowPong editie 1 een fantastisch toernooi te maken!

Hopelijk zien we jou daar!

Groetjes Team Killypong & Team One Of A Kind Events

09:30
Deuren openen
09:45
Start uitleg Toernooi
10:00
Start Toernooi OPEN DUBBEL
18:00
Voorzien einde OPEN DUBBEL
18:30
Prijsuitreiking