Killypong/TT Kempen SUPERCUP '23

Evenement van TT Kempen en Killypong

Georganiseerd door TT Kempen en Killypong en in samenwerking met TTK Turnhout gaat de 1ste editie van de SUPERCUP '23 door op 20 en 21 mei.

We willen tafeltennis in de picture zetten voor iedereen. Dit hoogstaande show-event heeft de bedoeling om de sport te promoten. We rekenen dan ook op heel wat support, de omkadering zal top zijn.

4 reeksen van het hoogste niveau: - dames - heren - jongens - meisjes

Programma zaterdag 20/05 te TTK Turnhout:

- 12 deelnemers aan de kwalificatie per reeks die strijden in 4 poules van 3 spelers (4 winnende sets) - winnaar van elke poule gaat door naar de finalefase op zondag

Programma zondag 21/05 te Killypong: - 4 hoogste en sterkste spelers per reeks staan rechtstreeks in de kwartfinale - 4 poulewinnaars spelen mee vanaf kwartfinale - rechtstreeks uitschakeling naar 2 gewonnen sets In de loop van de komende weken zullen er telkens nieuwe namen worden gelost van dit topevenement! Wie wint uiteindelijk de 1ste editie van de supercup '23?

Start evenement om  10.00u. 

Buffet aanwezig aan een democratische prijs.

Bekijk hier het schema

WAAR BESTEL JE INKOM TICKETS ? VUL HET FORMULIER HIERONDER ( komt tevoorschijn na 5 à 10 seconden )

 

Wil uw bedrijf dit mooie evenement mee ondersteunen ? Vraag naar onze sponsormogelijkheden en koppel uw bedrijf aan dit enthousiast event.